DESPRE NOI

Home - DESPRE NOI

Smartloft este compania specializată pe furnizarea de sisteme de case inteligente, soluții de iluminat și producție sisteme de iluminat liniare din profil de aluminiu

Având o experiență de peste 12 ani, Smartloft se poziționează pe piața soluțiilor de iluminat adresându-se clienților veniți din zona rezidențială, office, retail, horeca, showroom-uri auto, însă realizând și proiecte de iluminat arhitectural pentru fațade ale clădirilor de orice tip.

Ne diferențiază:

  • Abordarea orientată către soluție
  • Portofoliul mare de produse pentru sistemele de case inteligente
  • Portofoliul mare de produse de iluminat
  • Profesionalismul, dedicarea și grija pentru client a echipei Smartloft

"Unele corpuri absorb lumina. Setea de lumină le face puţin vizibile."

CERE OFERTA

Case inteligente sau soluții de iluminat?

Cere oferta

Avem o experienta de peste 12 ani

Când vine vorba de iluminat sau de sisteme de automatizare pentru case, așa numitele case inteligente suntem lângă dumneavoastră, începând de la consultanță și terminând cu post implementare.

Experiența noastră ne recomandă. Ne recomandă și clienții noștri. Și brandurile pe care le reprezentăm în piață. Iar toate acestea se datorează profesionalismului și încrederii de care am dat dovadă în decursul timpului. Începând de la clienți casnici și terminând cu mall-uri sau hoteluri, consultanța oferită împreună cu soluțile oferite, fie că vorbim de soluții de iluminat sau de case inteligente, au reprezentat pentru clienții noștri garanția că proiectul lor este pe mâini bune.